Bananfodral!

Vad är det för något egentligen? Det måste nog vara en av de oskönaste uppfinningarna någonsin. Jag menar, hur ofta har bananer samma form. Man ser ju visserligen hur bananen är formad när man köper den. Annat är det med pojkars ”bananer”, lite som att köpa katten i säcken.

 

 

 


Glöm inte tävlingen nedan!

 

 

Frida

 



Tävling



Tyvärr är inte killen på bilden priset. Han valde att avstå denna gången men man vet aldrig i framtiden! ;) Vi lottar ut denna supercoola tröjan. Den är i strl M och som ni ser för män, men ännu snyggare på tjejer! Om ni gillar oversize och har bra smak (som vi)  kommer den sitta riktigt smäckigt! Både tjejer och killar är alltså välkomna att skriva.

Vi har återigen valt att avstå från några speciella regler förutom att sprida lite goda rykten om bloggen och hjälpa oss att få den större såklart. Självklart vill vi ha en bra förklaring till varför du ska ha tröjon och GLÖM INTE att skriva din mailadress. Vinnaren blir tyvärr bara en denna gången och utses imorgon runt 18-tiden. Lycka till!

// Zlidas

Frida i ett nötskal!

Det är faktiskt inte mitt fel att dörren ibland inte är bredare så att man måste gå in i väggen, eller att bordet står på fel ställe så att man går in i det. Och det är faktiskt väldigt lätt att snubbla på mattkanten och slå igen bildörren utan att ta bort handen först.

 

 

Frida aka Heffaklumpen


"Hora"

Ordet hora är ett väldigt fult ord. Att kalla en prostituerad för hora är ungefär detsamma som att kalla en polis för fitta. Att kalla en kvinna som inte tar betalt för sex för hora är ännu värre, speciellt när det inte finns ett liknande ord för "knullglada" killar. Varför är det egentligen så att kvinnor som gillar att "experemintera sin sexualitet" med många olika män ses som en billig äcklig liten "hora"? Medans män är häftigare ju fler de sätter på? Vi tycker att sex är någonting man ska dela med sin pojk/flickvän/man/fru och ser inget roligt alls med att dela könsorgan hit och dit. Det är dock vad vi tycker och som med allt annat så har ju alla olika åsikter. Frågan är varför "sexglada" kvinnor ses som horor och männen ses som kungar? Någonting måste väl ändå ha gått extremt snett här?

En liten tanke bara...

Tisdag 31 mars

Vi på Zlidas vill säga God morgon till allt underbart folk som väljer att besöka vår blogg. Idag är det en väldigt speciell dag, nämligen tisdagen den 31 Mars 2009. Vi kommer aldrig mer få uppleva denna unika dag så se till att göra något riktigt bra av den. Full dags för koffeinintaget sedan återkommer vi med ganska roliga nyheter faktiskt. Håll utkik!

Tjingeling

// Zlidas

Tiny!

Det här är Tiny. Tiny är en sibirisk dvärghamster. Tiny Bor hemma hos Frida. Tiny älskar våfflor med grädde på. Tiny tycker om att springa i sin plastboll. Tiny är snäll. Tiny har aldrig bitit någon.

 

Tiny äger!

 


Ta inte min mat


Om det är något som jag stör mig på så är det när "främlingar" tar min mat. Nära och kära som jag tycker bra om får gärna kladda på min tallrik men när okända eller "icke-omtyckta" rör min mat blir jag arg som ett bi. Anledningen är inte att jag vill ha allt för mig själv eftersom jag aldrig äter upp en hel portion ändå. Konstigt det där.. varför jag tar upp detta här och nu har jag ingen aning om heller, brist på fantasi antar jag. Idag åt Zildas plus 2 bröder våfflor, mumma! Jag ligger i sängen och lider av tandvärk som expanderar sig ända upp till huvudet, usch. Dags att springa upp till Fridas gdispåse känner jag. Kuckelimuck-medicin botar allt!

För övrigt ligger jag och funderar lite på kommande tävling. Något speciellt önskemål på vad priset/priserna ska bestå av?
Fundera lite och hör av er när ni kommit på något bra.

Peace!
// Liza

Sovkompis sökes!

Jag är en person med många udda egenskaper. Jag har t ex tvångstankar när det gäller mina händer och tvättar dom otaliga gånger under dagens gång. Jag måste även dubbelkolla och ibland trippelkolla allt jag gör för att vara säker på att det är gjort. Det kan vara allt ifrån att ha låst dörren på kvällen till att ha släckt lampan. Dessa saker är dock inget jag verkligen lider av. Mina sömnproblem är däremot ett enormt problem. Jag har lidit av detta sedan jag kom in i tonåren och sov i genomsnitt 2 timmar per natt under min gymnasieperiod. Konstigt nog så lyckades jag bra i skolan men det satte så klart sina spår. Nu för tiden så har jag fått hjälp med sömnen, men vissa kvällar så lyckas inte ens mina sömntabletter knocka ut mig. (Jag rekommenderar dock inte att börja ta sömntabletter, prova alla andra alternativ först, det gjorde jag!)

 

Nu har jag i alla fall kommit på ett fantastiskt knep för att somna. En sov kompis!

Jag vrider och vänder på mig otaliga gånger under natten och brukar liknas vid en krokodil med dödsrullningar. Jag har även en tendens att ibland också ”smaska” lite smått när jag sover. Men jag vet att om jag har någon som ligger och sover tätt intill så ligger jag blixt stilla. Jag tror även att det kan påverka mig och få mig lugn så att jag sover bättre!

 

Eftersom jag inte har någon sov kompis så utlyser jag nu en här på bloggen. Känner du dig manad till att ligga och mysa med mig under mörka nätter så lämna en kommentar. Vem vet, kanske du blir den lycklige som får ligga och kramas med mig, haha!

 

Simma lugnt!

 


Frida


Who are you?


Who are you to judge? There is only one judge and thats God! So let our father do his job!

There is nothing else to say!


Puss och kram så syns vi på stan!
// Liza

Sanningens ögonblick

Vart tog det där med mänskliga rättigheter vägen? Fast det är klart...det är ju frivilligt att ställa upp. Det som oroar mig mest är hur lågt dagens människor är villiga att sjunka för pengar. Att berätta sina djupaste hemligheter och bli förolämpad för hela svenska folket och dessutom riskera att förlora omdömet helt av sina nära och kära i utbyte mot en fetare (och smutsigare) plånbok? Ett perfekt exempel på vad man prioriterar här i livet nu förtiden? Sorgligt! Varför är det så roligt att se människor bli förolämpade i TV? Kanal 5 borde satsa de där 500.000 till välgörenhet en gång i veckan och visa Rederiet eller något på söndagkvällarna istället!

Men det är klart, det är ju bra TV. IQ fiskpinne!


PEACE AND LOVE!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1078901/images/2009/smiley12023_33735143.jpg// Cheng






Vinnarna utsedda

Nu har vi lottat ut 2 stycken vinnare i tävlingen om brillorna. Grattis till Mia och Dan! Kolla mailen så att vi kan skicka dem till er asap. Tack till alla andra som kommenterat. Än är det inte slut, fler tävlingar och finare priser kommer inom kort (allt för att muta till sig fler läsare) men självklart också för att vi älskar generositet! ;) Dags att återgå till godispåsen nu!

Trevlig kväll

// Zlidas


Cheng presenterar

Tja!
Jag har som ni märkt inte fått skriva något här ännu då de 2 kvinnliga parterna av detta lilla team har tagit all plats (som vanligt). Men nu är det på tiden tycker jag allt. En härlig liten presentation hade suttit perfekt för er som inte känner oss så väl. Tyvärr har jag personligen valt att vara relativt passiv och hålla en ganska låg profil för tilltället. Förhoppningsvis lär ni känna mig bättre lite längre fram men just nu känner jag för att ligga lågt helt enkelt. Däremot är det på tiden att introducera min lilla rödtott och min lilla blondin på ett så ärligt och godhjärtat sätt som möjligt så att ni lär känna dem lite närmre inpå. Enjoy!

Frida
Fridas dagar brukar starta runt 12-tiden med ett glas vatten samt 5 tabletter. Därefter en stor kopp kaffe, en snus under överläppen samt några bloss på cancerpinnen. Hon är en cool-lugn, snäll, aningen lat vegitarian med ett tålamod som en elefants minne. Minne dock, det har hon absolut inte! Hon är med andra ord oerhört lik skalman (om man bortser från "missbruket" förstås). Tro dock inte att det är en genomsnäll liten tös vi talar om. Trampar man henne på tårna 2 gånger för mycket så har ni en fiende för livet (det krävs dock mycket för att detta ska inträffa). Förövrigt är hon vacker som få, har ett hjärta av guld, hon är oerhört smart (faktiskt) och har förhoppningsvis en framtida lyckad karriär inom psykiatrin. Fridas favoritfärger är mörklila och röd, favoritmat är stark mat all of a kind, favoritmusik indiepop/rock. Hon föredrar att sitta hemma i soffan och kela med sin hamster Tiny framför stekiga utekvällar runt äckliga brats på stan.

Liza
Att jämföra Liza med Frida är ungefär som att jämföra dag med natt. Hon dricker oändligt mycket med kaffe och har ofta svårt för att sitta still vilket ibland kan driva hennes omgivning till vansinne. När hon inte springer runt och leker fotomodell i Paris eller Milano så springer hon runt och leker indian här hemma istället. Hennes ytliga yrke har gjort henne lite slapp här hemma (slarv med hygien och stil tex), men det är ingenting att oroa sig för då hon alltid måste vara perfekt på bortaplan och är allmänt trött på det helt enkelt. Hon kan ha lite personlighetsstörningar ibland men för övrigt är hon verkligen genomsnäll och har dessutom blivit förvånandsvärt intellektuell det senaste (på riktigt)! Liza älskar hästar, hennes favoritmat är paj och ceasarsallad men hon föredrar choklad framför allt annat. Hon lyssnar på det mesta förutom hårdrock och föredrar hemma framför borta.

Självklart finns det mycket mycket mer att veta om mina 2 absoluta favorittjejer men detta får duga för stunden. Time to go!

Peace and Love!



Cheng

En tanke bara...

Att killar rättar till sina paket på allmänna platser är idag lika naturligt som att ta på sig sina skor innan man går ut. Varför kan inte kvinnor göra detsamma utan att folk ska stirra? Inte rätta till paketet kanske men tex rätta till trosorna eller bara klia sig lite där nere? Hmm

 


Don't try this at home!

Att bjuda Liza på vin är ungefär som att släppa lös en 5 - åring i en godisaffär.
Det kan inte sluta bra!
Jag vet någon som kommer att bli måttligt glad på mig för att jag lägger ut den här videon, men det är det värt för att liva upp en trött söndag. Jag kommer nog att få smaka på min egen medicin när jag minst anar det. Smällar man får ta!

Jag har en del videos på lager som kommer att dyka upp med jämna mellanrum som är betydligt värre, det vill ni inte missa!








Frida aka rödtotten


-UPDATE- 15.56

Hmm Frida har utmanat sitt eget öde lite här märker jag. Jag får försöka förklara mig och skylla ifrån mig lite på att jag inte hade fått så mycket mat i magen den dagen. Jag dricker dessutom väldigt sällan alkohol, därav så lättpåverkad och som tur är uppkommer detta sviniga beteende också VÄLDIGT SÄLLAN! Vad ska jag hitta på för att göra igen tro? Jag får väl slänga upp någon ful bild eller leta igenom datorn och se om jag hitar någon rolig video jag kan klippa och klistra med jag också.

För övrigt är det jätteroligt att vi har fått så många besökare på så kort tid! Tack tack tack! Jag hoppas verkligen att ni kommer att trivas och hitta tillbaka. Vi har massor av bra och mindre bra ideer att skriva om på lager men är det något speciellt ni vill se/höra så bör ni absolut tala om det. Nu är det dags för mig att få lite motion/solbränna(?) Vi hörs om ett tag!

// Liza




Hej gott folk!

Det här verkar ju gå riktigt bra, men än är vi inte nöjda. Kommentera mera!

Söndag idag = bakis dag! Vi ska göra vad vi kan för att underhålla på bästa sätt. Men först av allt måste vi få i oss lite koffein och springa iväg och köpa lite nikotin så att vi har kraft att röra fingrarna över tangentbordet.

Glöm inte bort tävlingen, än är det inte försent att vinna de störtsköna brillorna!

Puss & Kram vi syns på stan..

// Zlidas

Varmt välkomna ska ni vara till Zlidas!

 

Nu kanske ni undrar vad detta är för påhitt och vilka som ligger bakom?

Rödtotten kan jämföras lite med häxan i Narnia. Hennes tunga kan vara lite vass ibland med det får man ta med en nypa salt helt enkelt, guldhjärtat kompenserar det hela. Blondinen är mer av den fega, konflikträdda och lite mesiga typen men hon är söt på sitt lilla sätt hon också. Det finns bara ett ord för Cheng; PERFEKT. Hans 2 systrar Kockolilla och Chiapuppa är också med i teamet, han har dessutom några kusiner men dom kommer mest och går.

 

Se oss som ett gäng sköna antimobbningstanter som vill sprida lite härlig stämning i detta gråa, avlånga land med hjälp av lite färg, torr humor och inspirerande idéer och kläder. Det är dags att alla slutar ta sig själva på allt för stort allvar och lär sig att koppla av, att kväva sin avundsjuka mot andra som är framgångsrika och istället glädjas med omvärlden.

 

Med det sagt så vill vi säga stort tack till de människor som är med på de noterna och ett stort otack till resten!

 

Peace and love!

 

 

(Cheng)


Vi kickar off bloggen med en liten tävling!
(Ja, vi gör det för att muta läsare att komma tillbaka till denna fantastiska blogg)

Vi lottar nu ut dessa brillor beroende på hur många som vill ha dom. Veckans färg blir rosa som på bilden nedan. Skicka en skön kommentar och skriv en bra anledning till att just du ska få glida runt på stan i dessa.
Glöm ej att skriva med mailadress!!




Ps. Glöm inte att släcka lampan om en timma Ds.


RSS 2.0