Charter!

Okej, charterresor är nog bland det bästa svenskar vet. Redan ett år innan semestern så sitter de där och bläddrar igenom Ving katalogen för att välja ut resmål, hotell och aktiviteter. Veckor innan resan äger rum så börjar väskorna packas, för tänk om man skulle glömma något. De har ju inte samma saker där nere som i Sverige. Det är inte möjligt!

Väl på plats så drar de likbleka svenskarna på sig sina bikinis och badbrallor for att dra sig ner till poolen alt stranden. Men vad är det de ser? Det ligger handdukar på varenda solstol, men inte en enda människa är inom synhåll. Och vilka är det som håller på så här? Jo, alla tyska turister. Och inte nog med att de har stulit alla solstolar, de kommer sedan släntrandes i deras små tangas. Jag tycker inte att det är särskilt läckert att se detta på någon. Men att se en man i 50 - års åldern på 150 kg rocka ett par, det ger en mardrömmar i månader efteråt.

Och nattlivet är heller inte mycket att hurra över, ett gäng överförfriskade britter i deras fotbollströjor som står och flåsar en i nacken på ett sketet diskotek. Är det här verkligen något att betala för?


Ciao!



Friday

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag har också lite svårt för dessa tyskar asså haha

2009-05-05 @ 17:44:15
Postat av: Kalle

Sexig bild

2009-05-05 @ 19:02:48
Postat av: Anonym

hehehe

2009-05-06 @ 09:19:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0